Vores historie

Firmaet blev grundlagt i 2006 af Lukas Müller, der dengang havde en vision om at kunne stå for en komplet servicering af ejendomme på tværs af specialiseringsområder. Hans vilje til at udvide sortimentet af tjenester er det der har gjort, at kunder som Nordea, Andersen Erhverv, Hitachi har valgt lige netop Müller Ejendomsservice.


Den spæde start

Væbnet med gå-på-mod

Alle skal starte et sted. Det gjaldt også for Lukas Müller, da han etablerede “Multi Montage Service”. Med favnen fuld af værktøj og rengøringsmidler tog han bussen rundt til forskellige rengørings- og reparationsopgaver i københavnsområdet, og kunne efter et halvt år erhverve sig sin første firmabil.

De første lokaler

Et løbende vokseværk

Firmaets opgaver begyndte at vokse både i størrelse og antal – og det er begrænset hvor meget værktøj man kan have derhjemme i garagen. Derfor rykkede firmaet til nye lokaler på Roskildevej i Taastrup – på samme adresse hvor vi også har til huse i dag.

Skifte til ApS

Ny form, samme kvalitet

I 2012 valgte vi at omlægge virksomheden til et anpartsselskab. På samme tidspunkt havde firmaet efter kun 6 år udført opgaver for firmaer som firmaer og firmaer

Navneskift

Nyt år, nyt navn

Gennem årene har vi udført en bred vifte af opgaver. Men dér hvor vi virkelig har udviklet vores kunnen, er inden for ejendomsservice. Derfor blev det firma, som startede som “Multi Montage Service”, til “Müller Ejendomsservice”.

New office

From Beginning

How you transform your business as technology, consumer, habits industry dynamis change? Find out from those leading the charge.  1. 2006
  2. 2008
  3. 2012
  4. 2018
  5. 2020

Mød de ansatte

Lukas Müller

Direktør

Filip Alex Koziol

Rengøringsassistent

John Emersson Guiseppi

Bygningsmaler

Vi er i hele København og omegn

Gennem årene har vi udført arbejde for kunder i hele Storkøbenhavn. Hver plet på kortet viser hvor vi fast laver ejendomsservice.