Vores services

Fra sikkerhedsetablering til tætklippede ligusterhække – vi er stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af services, der kan opfylde lige netop dine behov.

Vicevært

Müller Ejendomsservice udfører viceværtstjenester i bl.a Taastrup, Holte, Farum og Værløse. Her foretager vi ugentlig vedligeholdelse af ejendomme, varmecentraler og udendørsarealerne.

Uanset hvilket ejendom vi besigtiger, er vores viceværter altid professionelle og imødekommende, og vi fører løbende kontrol med om opgaverne udføres i overensstemmelse med vores høje krav til kvalitet og grundighed.

Udendørsarealer

Alle der har ærinder i din ejendom, vil lægge mærke til hvordan udendørsarealerne tager sig ud, og derfor er de en stor del af din ejendoms image. Uanset dine behov, står vi klar til at hjælpe med at få din ejendom til at fremstå skarp og præsentabel. Vi kan bl.a. stå for:

Udover dette, laver vi fra tid til anden også mindre maler- og tømreropgaver hvis disse opstår.

Reparation og montering

På vores eget værksted er vi godt udrustede til at kunne reparere stort og småt. Og hurtig, pålidelig service er vigtigt for at minimere driftsforstyrrelser.

Vi står for transport til og fra vores værksted samt montering af udstyret, så du kan slappe af og være vel vidende om at der er professionelle folk på sagen med det samme.

Videoovervågning

Videoovervågning mindsker risikoen for hærværk, tyveri og overfald, og gør derfor, at dine kunder og ansatte kan føle sig trygge. Uanset om du skal holde opsyn med en enkelt port eller en hel bygning, står vi klar til at hjælpe med at finde den løsning der passer til dig. Der er mange fordele ved de videosystemer, vi tilbyder:

Videoovervågningen kan forbindes med andre sikkerhedssystemer i bygningen, således at al data overføres til én kontrolcentral.

Adgangskontrol

Med elektronisk adgangskontrol er det nemt at få overblik over ejendommen, og at styre hvem der har adgang til hvilke rum og afdelinger. Nogle af fordelene ved adgangskontrol er:

Müller Ejendomsservice har et ISO 9001-certifikat i adgangskontrol, som er din garanti for at vores arbejde altid udføres med den højeste grundighed.

Brandalarmskontrol

Et brandalarmsystem skal vedligeholdes regelmæssigt, så det fungerer optimalt hvis uheldet er ude. Hos Müller Ejendomsservice er vi uddannede af DBI i drift og vedligeholdelse af automatiske brandanlæg, og du kan derfor være sikker på at dit brandvarslingsanlæg altid virker som det skal.

Kontakt os for en snak om hvad vi kan gøre for din ejendom